Wyświetl pojedynczy post
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2014, 11:57
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy ja dobrze rozumiem tą sytuacje być może nie jestem na takim poziomie "kumatości" aby to zrozumieć. Wychodzi mi, że Jacek Bednarz stanął przed dylematem zamknięcia całego stadionu lub dogadania się gdzieś tam na różnych szczeblach aby nie wpuścić fanów z sektora C na mecz z Ruchem i reszta stadionu mogła przyjść i obejrzeć mecz. Jeśli Jacek Bednarz nie przystałby na warunek nie wpuszczenia kibiców z sektora C, zamknięty byłby cały stadion. Jeśli to wygląda w ten sposób nie jestem za bardzo wstanie zrozumieć o co chodzi. Nie wiem może chodzi o rozpatrywanie tej sytuacji w kategoriach tzw etycznego zachowania JB czyli. że "sprzedał" cześć fanów...

.[/I]
A dziwnym trafem na oficjalnej pisali ze zakazy wydała Komisja Ligi ! Co jest oczywiście kłamstwem, dlatego nie ma podstaw by wierzyć Bednarzowi w jakiekolwiek słowo.

Więc sorki ale, że nie jesteś na odpowiednim poziomie "kumatości" to mało...ty nie jestes nawet na poziomie odpowiedniej interpretacji faktów aby to zrozumieć.

I nie wklejaj tutaj płaczków typu Boniek. Odezwał się bo coś się stało, a tak siedział morda w kubeł.
Odpowiedz cytując