Cytat:
JA z innej beczki.. Jak myslicie czy jeszcze w Ekstraklasie mecze sa ustawiane? Bo moim skromnym zdaniem tak.
Niech przykladem bedzie dzisiejszy mecz Podbeskidzia z Pogonia.Nie wiem czy ktos z Was to wielkie widowisko ogladal ale ja sie katowalem i poswiecilem 90 minut swojego zycia. Mecz wygladal tragicznie pily do gory zadnego podania celnego statystyki tutaj: http://www.livesports.pl/mecz/IXQwmi...ystyki-meczu;0 obie druzyny odddaly 20 strzalow w tym uwaga 4 celne! Kopecze robili wszystko co mozna zeby w brame nie trafic,Bak z Pogoni nie tragil w pusta bramke bo postanowil strzelic z calej swojej sily z odlegosci 2 metrow od bramy.Przypominam ze ta POgon w 3 poprzednich meczach strzelila 9 bram. Co ciekawe uwaga w 65 minucie meczu przy remisie gdy wchodzil Murawski za ROgalskiego i wlasnie gdy on zaczol biec w strone lawki rezerwowi pokazywali mu zeby zwolnil co zastanowilo nawet komentatora. Nie rozumiem tego Pogon jedzie do Bielska do jednej z najslabszych druzyn w Ekstra i gra na remis to z kim oni chca wygrywac? Czemu nie potrafili nagle wymienic 3 podan mimo tego ze Podbeskidzie nic nie gralo? Bardzo dziwny ten mecz wedlug mnie ewidentnie grany na remis.
|
A niby jaki miał być wynik gdy spotykają sie drużyny Michniwicza i Wdowczyka. Obydwa chytre lisy chciały ustawić mecz więc wyszło po zero

drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.