Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2014, 12:54
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Nie no walkower,karę pieniężną w .... i zamknięcie stadionu to akurat jest pewne.
Gorzej,żeby czasem jakiś oszołom z rządu nie wpadł na pomysł "rewolucyjnych reform"
Reform czego.... ?
Bo po co to chyba wiem

Druga sprawa - kibice nie są partnerem do dyskusji w tej sprawie i problem nie kręci się wokół nich. Legia jest jedyną stroną która wzięła na siebie odpowiedzialność za swoich klientów vel partnerów i to własnie ona i tylko ona podniesie odpowiedzialność za swoje dyletanctwo.

IMHO nikt tutaj nie ukarze kibiców - jako strona nie istnieją.
Parafrazując - w 'zoo' nie karze się tygrysa jak zje turystę, czy słonia jak zrobi kupę i turyście nieprzyjemnie pachnie.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując