Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2014, 12:19
Nie wiem jakim trzeba być naiwnym żeby sądzić, że ktoś nam w czymś pomoże. Wiaodmo, że każdy patrzy na swoje interesy.
Opozycję na Ukrainie poparła UE i USA, nagle zaczęli ginąć ludzie i co? I gówno. Radźcie sobie sami frajerzy z Janukowyczem. Nie no rpzepraszam, przecież były jakieś wpisy w internecie ptępjające Janukowycza. Teraz przyszedł czas na Krym i co? I gówno. Nikt nie będzie umierał za jakiś Krym. Dalej będzie przywłaszczenie przez Rosję wschodniej Ukrainy i myślicie, że komuś będzie zależało na tych ludziach?
Jak my o swoją dupę nie zadbamy to nikt o nas nie zadba. Nie wiecie, że historia lubi się powtarzać? Dlatego dziwi mnie jakieś oglądanie się na Niemcy czy USA w tej sprawie.
Obyczajowo żyjemy jak za czasów ZSRR. UE zgotowała nam fajną propagandę. Sprawiła, że Europa umiera, że oddaliśmy religię (islam), męskość (gender, tolerancja), kolor skóry (wpuszczanie do Europy czarnych i ciapatych). Wszystko robione pod przykrywką multikulti i tolerancji. Problem jest taki, że za ZSRR to chociaż nasz okupant dysponował jakąś siła militarną i miał jaja a teraz za ZSRE nie ma nic.
Wygrał lewacki sposób na prowadzenie wojny czyli kiwanie palcem, że Rosja robi źle i jakies śmieszne groźby. Przyjdzie co do czego to znowu będzie trzeba liczyć na cud, że w końcu gdzieś się te wojska obce zatrzymają i całej Europy nie podbiją a później przez ich błędy się posypie idea komunizmu czy imperium rosyjskiego.
Ukraina czy Krym to jest właśnie taki przykład błędu popełnionego kilkadziesiąt lat temu i multikulti. Jakieś lewackie łby sobie pomyślały, że można narysować na mapie granice Ukrainy, wrzucić na Krym 60% obywateli rosyjskich i że taki ład będzie trwał w nieskonczoność. No i mamy teraz tego konsekwencje. Prędzej czy później to się musiało staći prędzej czy później posypie sie ten skaldak zwany Ukrainą na wschód i zachód.
Dlatego ja jestem nadal zdania, żeby Ruski sobie wzięły ten wschód Ukrainy i żeby ustalić realną linię gdzie jest ansze a gdzie wasze, której przekroczenie to już będzie prawdziwa wojna a nie jakies .......enie, że może pan Putinek to by dał nam spokój, zostawił ten przykładowy Krym a jak nie to gazu nie kupimy od niego.
Wiem, że, niektórzy powiedzą, że dla naszego interesu lepiej by było żeby granica z Rosją była jak najdalej ale mi to przypomina sytuację Polski po rozbiorach. Nazwano część Rosji Ukrainą i co? I nagle się ta część Rosji uaktywniła, nie chce żyć pod zaborem, im lepiej przy ruskich. Więc niech ida w ....u i tyle. Nie można sztucznie tworzyć granic. Nie da się z ludzi wyplenić ich obyczajów i przynależności. Dlatego my wróciliśmy na mapę i dlatego stoimy w przededniu końca Europy bo jak się wpuszcza miliony brudasów do Europy to wiadomo, że oni się nie wyrzekną w przyszłości swojej kultury i za ileś lat sobie skolonizują te wszystkie Anglie, Niemcy, Francję i kraje Skandynawskie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując