Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2014, 15:00
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Ty dalej swoje. Sprowadzasz wszystko do rzucania racami, a czy ja rzucam ? Co ?
Nie, tłumacze Ci "hs", abyś samodzielnie myślał. I nie porównywał łamania prawa jakim jest zapalanie rac do łamania praw obywatelkich, które stoją zdecydowanie wyżej w hierarchi praw.

Nie mówiąc już, że wolność obywatelska, nie stosowanie odpowiedzialności zbiorowej i domniemanie niewinności powinno być podstawą państwa prawa, a nawet są to prawa podstawowe.

Nie brakuje mi argumentów, nie chce mi się juz tylko z Tobą dyskutować, ponieważ to jak rozmowa ze ścianą.
Masz racje, bardzo prawicowe jest rozróżnianie prawa na prawo ważne i mniej ważne. Pod tym względem to faktycznie też nie jestem prawicowy.

z poważaniem,
hs

palikot napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze jedna rzecz chciałem wyjaśnić z Tobą. My walczymy o swoje interesy, o to, żeby prawo było zmienione i działało na naszą korzyść wykorzystując do tego wszystkie narzędzia jakie mamy m.in wykorzystywanie luk prawnych
To samo robi Komisja Ligi dba o swoje interesy mając w dupie nasze.
Jedynie co nas łączy, to to, że jedna i druga strona ma prawo w dupie
Ale dysproporcja polega na tym, że skutki łamania prawa przez kibiców są niewspółmiernie niższe przy tym jak łamie je KL i wojewoda. na Legii gdzie zagrożenie było o wiele wiele wyższe i skutki były wyższe nie represjonuje kibiców z Żylety. A czemu? Bo Żyleta ma lepszą pozycję negocjacyjną i od razu byłaby burza. My musimy iść jak Żyleta! Twarde działania a nie dochodzenie sprawiedliwości i moralności Domin_Czyżyny czy twojej. KL i wojewoda ma w dupie sprawiedliwość a wy się przejmujecie że ktoś na forum mało spójnie pisze...
Albo wojna albo nas usadzą grzecznie na krzesełkach. Wasz wybór
W końcu jakaś szczera odpowiedź, a nie robienie z siebie świętego męczennika, który walczy z całym światem. Problem, że według mnie walka o zmianę prawa (potrzebną zmianę prawa) powinna odbywać się w całkiem inny sposób, ale to temat na całkiem inną dyskusje.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 28.02.2014 o godz. 15:04.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując