mr_kwolf napisał(a):

|
A ja powtórze jeszcze raz bo nie rozumiesz. Jak możesz mówić o działaniu zgodnie z prawem skoro sam twierdzisz, że nie ma co się nim za bardzo sugerować tylko trzeba myśleć własną głową co jest dobre, a co złe. Widocznie tam w KL uznali, że taka kara jest dobra. Tak jak ty uważasz, że race są dobre. Zdecyduj się czy prawo to prawo i należy się do niego stosować, a potem ucz innych takiego podejścia. Rozumiesz już o co mi chodzi?
|
Jeszcze jedna rzecz chciałem wyjaśnić z Tobą. My walczymy o swoje interesy, o to, żeby prawo było zmienione i działało na naszą korzyść wykorzystując do tego wszystkie narzędzia jakie mamy m.in wykorzystywanie luk prawnych
To samo robi Komisja Ligi dba o swoje interesy mając w dupie nasze.
Jedynie co nas łączy, to to, że jedna i druga strona ma prawo w dupie

Ale dysproporcja polega na tym, że skutki łamania prawa przez kibiców są niewspółmiernie niższe przy tym jak łamie je KL i wojewoda. na Legii gdzie zagrożenie było o wiele wiele wyższe i skutki były wyższe nie represjonuje kibiców z Żylety. A czemu? Bo Żyleta ma lepszą pozycję negocjacyjną i od razu byłaby burza. My musimy iść jak Żyleta! Twarde działania a nie dochodzenie sprawiedliwości i moralności Domin_Czyżyny czy twojej. KL i wojewoda ma w dupie sprawiedliwość a wy się przejmujecie że ktoś na forum mało spójnie pisze...
Albo wojna albo nas usadzą grzecznie na krzesełkach. Wasz wybór