mr_kwolf napisał(a):

A ja powtórze jeszcze raz bo nie rozumiesz. Jak możesz mówić o działaniu zgodnie z prawem skoro sam twierdzisz, że nie ma co się nim za bardzo sugerować tylko trzeba myśleć własną głową co jest dobre, a co złe. Widocznie tam w KL uznali, że taka kara jest dobra. Tak jak ty uważasz, że race są dobre. Zdecyduj się czy prawo to prawo i należy się do niego stosować, a potem ucz innych takiego podejścia. Rozumiesz już o co mi chodzi?
Powiem więcej bo mi od lewaków wyjeżdzasz, a tego nie zdzierże. Brzydze się tym kurestwem i uważam, że oczywiście takie ograniczenia nie powinny mieć miejsca. Oczywiście to jest rewanż tego całego "nierządu" na cała garść patriotycznych i antyrządowych akcji. Tylko co z tego jak ja nie o tym mówie?
|
może i uważasz się za wielkiego prawicowca, ale w gruncie rzeczy myślisz kategoriami homo sovieticus.
Już Ci tłumaczyłem, że jest dysproporcja możliwości stosowania represji za nieprzestrzeganie prawa w stosunku Państwo - Obywatel - Państwo. Nie będę tego rozwijał, bo wyżej już to napisałem.