Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2014, 14:34
Zbyychu napisał(a):Wyświetl post
[...] Swoją drogą - Jedrek76, ależ masz pamięć do tematu politycznego - te moje całe siedem postów z 2010 roku aż tak mnie odsłoniło? ;p
Nie tylko politycznego rozmawialiśmy przecież co najmniej w kilku zarówno w historycznym, jak i politycznym. Macie lewackie poglądy stąd nic dziwnego, że bronicie swojego.

Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Różnimy się tym JEDREK, że moje poglądy dopuszczają inne poglądy. A twoje poglądy sa wg ciebie jedyne, słuszne i reszta jest be. Jesteś chodzącym przykładem, że konserwatyzm pochodzi od konserwy i ma taką samą cechę szczelności i nic nie przepuszcza.
Ale do rzeczy. Zaprezentowałeś pismactwo rodem z Gazety Polskiej. Napisać coś, wkleić coś na potwierdzenie swojej tezy, a potem niech się toczy.No to przestrzeliłeś. Te kilka spraw jakie wkleiłeś skończyły się UMORZENIEM, a w jednym przypadku na skazaniu na 10 mscy w ZAWIESZENIU. Z niego taki oskarżyciel-gnębiciel jak ty obrońca prawdy...
Wasze poglądy dopiero od 1989 r. dopuszczają poglądy innych (i to jeszcze warunkowo) wcześniej kończyło się co najmniej więzieniem, grzywną, sprawą karną, pobiciem.
Są wrzucone linki każdy może sprawdzić "krystaliczność" prokuratora Kołtońskiego.
Odpowiedz cytując