bódyń napisał(a):

|
Jestem 2 razy na stadionie w roku? No no na tym skoncze odpowiadac na ten Twoj bełkot.
|
Pisałem ogólnie, nie do Ciebie personalnie. Jednak widać, że wziąłeś sobie moją uwagę do serca, pewnie zabolało dupsko.
Drozd napisał(a):

|
Wszystko jasne. Pytanie jest tylko jedno. Po ch... rzucać race na murawę? Tylko po to żeby przerwali mecz? I mieli argument do zamykania? Trochę cwaniactwa ... Gdyby race wypaliły się spokojnie na trybunie mecz nie zostałby przerwany to chyba chcący zamykać mieliby cienkie argumenty, a może ludzie z boku dostrzegliby, że paląca się raca to nie koktajl mołotowa.
|
owszem, ale o to pytaj już tych co rzucili. Nie mnie, ja nie rzucałem, nie byłem nawet na C. Nie zamierzam jednak ich potępiać, ponieważ robia dla Wisły, jako ruchu kibicowskiego, nawet dla klubu - spółki S.A. i TS bardzo dużo. Ich bilans wychodzi zdecydowanie na +, nawet jeśli zamkną nam sektor, stadion czy dostaniemy kary.
Gdyby każdy z Was, co tak pisze jak Ultrasi zaszkodzili klubowi, robił dla Wisły 1/10 z tego co Oni, to bylibyśmy w innej sytuacji. Mielibyśmy zdecydowanie więcej kasy, rąk do pracy, osób na wolontariat, na pomoc chorym, dzieciom czy naszym rodakom na wschodzie. Jednak, gdy jest zbiórka kasy na oprawę np. Sobola, czy na oprawę derbową ilu z Was wpłaca kasę ? Co ? Ilu z was odwiedza szkoły, szpitale, hospicja, pomaga dzieciakom w sektorach szkolnych ? Niech jeden z drugim powie jak wspiera klub, towarzystwo czy ruch kibicowski ?
Banda .........Zamknijmy już ten temat, bo frajerstwo rozpleniło się na maxa.