westersyl napisał(a):

Garguła gra bardzo dobrze trzeba mu to oddać... dodatkowo on ma jakiegoś masakrycznego farta w tym sezonie. Czasami mam wrażenie że nawet jak będzie mierzył gdzieś na aut to ta piłka wpadnie do siatki.
Dla przypomnienia mecz w Kielcach - pierwszy gol to średniej jakości strzał rykoszet i gol. Druga bramka w tym meczu, Łukasz strzela, jest zblokowany ale ta piłka odbija się tak że ma okazje do poprawki. Mecz przeciwko Zagłębiu, Gliwa przepuszcza piłkę w kuriozalny sposób po uderzeniu Garguły z wolnego. Mecz przeciwko Górnikowi Zabrze, dośrodkowuje i Steinbnos wbija sobie piłkę do bramki. Mecz przeciwko Śląskowi Wrocław, Garguła strzela blokuje strzał bodajże Kazmierczak i piłka po rykoszecie trafia do bramki. Teraz w Derbach nie wiem czy on chciał tak strzelić... jeśli mu zeszła to tylko świadczy o tym, że ten fart jest nadal z nim.
|
A ja powiem tak. Jak ma się forme, to i fart od razu przychodzi, a jak sie jej nie ma to żadne cuda nie pomogą

Widać w sposobie poruszania z i bez piłki, że to jest ktoś inny niż sezony temu.