domin_czyzyny napisał(a):

|
a czy ja pisąłem o fotoradarze ? to forumowicz przybyszewski napisał głupie porównanie rac do fotoradarów. Całkowicie głupie i bezsensowene...do ktroeggo odniosłem sie powyżej. Naprawdę macie problem z czytaniem oraz rozumowaniem. Bez napinki, to nie jest obrażanie Was, ale niestety stwierdzenie przykrego faktu... :(
|
Nie, to ty nie rozumiesz.
Twierdzisz, że jesteś za odpalaniem rac mimo, że są nielegalne bo według Ciebie są bezpieczne i władzy nic do tego. Nie będzie ci czegoś narzucała.
Czyli idąc tym tropem, jeżeli przekraczasz prędkość (bo uznajesz, że ograniczenie do 30 w tym miejscu to przesada) i jedziesz sobie 60 (bo tyle uznajesz za bezpieczne, a władzy nic do tego) to NIE zwalniasz przed fotoradarem bo dzięki temu pokazujesz władzy, że powinni go zlikwidować. Dobrze rozumuje twoją postawę? W końcu jak będzie na dużą skale przekraczanie prędkości w tym miejscu to władza zwiększy dopuszczalną prędkość. To mi chcesz przekazać mówiąc, że jeżeli będzie odpalanie rac na dużą skalę to władza je zalegalizuje?
Niestety czuje że zwalniasz w takiej sytuacji bo szkoda im oddawać 200 zł w formie mandatu. Dlaczego więc jest za odpalaniem rac skoro klub MUSI za nie zapłacić?
PS. Ponadto odpalenie to jedno, a rzucanie ich na murawę to już głupota i działanie, które niestety na pewno utrudni walkę o legalne piro.