domin_czyzyny napisał(a):

dalej nie rozumiesz. Pokazałem tylko, że system rządów demokratycznych i wprowadzanych dzięki niemu zakazów i nakazów nie jest tutaj argumentem. Powinno się włączyć rozum i myślenie i samemu oceniać co jest groźne, a co nie. A nie szafowac jakimiś dyrdymałami o demokracji, wyborach.
Nie wiem czy jesteś lemingiem, jeśli wierzysz głupim dziennikarzom, którzy gówno wiedzą o piłce i kilka rac nazywają strasznym łamaniem zasad bezpieczeństwa, lub politykom, którzy odwracają uwagę społeczeństwa od prawdziwych problemów tematami zastępczymi typu race i kibole to pewnie jesteś lemingiem.
A czy ja rzucałem race na boisko ? idź na spotkanie Kibiców Wisły lub na sektor C i się zapytaj ? Poleciały i juz. Środowisko kibicowskie rózni się od innych środowisk. Mają swoje zasady i zwyczaje. Dzięki temu mamy na trybunach taką atmosferę jaka mamy, a nie teatr...Dzięki Bogu.
|
Powoli - powiedziales ze rzucanie rac ma na celu zmiane przepisow dlatego tez "dyrdymaly" o wyborach i demokracji sa tutaj jak najbardziej trafione bo wyglada na to ze nie wszyscy zdaja sobie sprawe jakie sa mozliwosci zmiany przepisow - permanentne lamanie przepisow nie spowoduje ich zmiany.
Sam nie uwazam piro za cos zlego ale skoro nie wolno w tym momencie to nie wolno. Nie lubie tez fotoradarow ale nie jezdze z premedytacja pod nie przekraczajac predkosc zeby dostac mandat. Czyli rozumiem ze prawdziwy nieleming powinien w kolko wpierdalac sie na fotoradar i zbierac mandaty ? To bym jeszcze uznal za kozactwo bo ktos by poniosl konsekwencje tego dzialania a Ci co rzucili czym sie narazaja ? niczym.
Zapytalem o race bo zachowywales sie jak bys wiedzial dlaczego zostaly rzucone - ale skoro nie wiesz to widocznie zly adres.