Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2014, 14:47
Przybyszewski napisał(a):Wyświetl post
Czyli rozumiem ze stawiasz sie w roli profesora uniwersytetu ? a pozostali to menele ?

Pomijajac cala demagogie wyciekajaca z Twojego postu - bo sam nie wiem czy to ja jestem tym lemingiem ktory w gownie byl i gowno widzial to nie odniosles sie nawet slowem do merytoryki mojego posta.

Ja naprawde staram sie miec otwarda glowe i chce sie dowiedziec po co te race polecialy na boisko ? Postaraj sie mnie przekonac konkretem a nie ogolnikami o propagandzie systemu, łżeelitach itd

PS. Ja nie porownuje swiecidelka do kradziezy tylko fakt zlamania prawa po to zeby zasygnalizowac ze jest ono bezsensu - skala przewinienia nie jest istotna w tym przypadku ale oczywiscie jezeli chcesz moge podac bardziej zblizone "wagowo" przyklady.
dalej nie rozumiesz. Pokazałem tylko, że system rządów demokratycznych i wprowadzanych dzięki niemu zakazów i nakazów nie jest tutaj argumentem. Powinno się włączyć rozum i myślenie i samemu oceniać co jest groźne, a co nie. A nie szafowac jakimiś dyrdymałami o demokracji, wyborach.

Nie wiem czy jesteś lemingiem, jeśli wierzysz głupim dziennikarzom, którzy gówno wiedzą o piłce i kilka rac nazywają strasznym łamaniem zasad bezpieczeństwa, lub politykom, którzy odwracają uwagę społeczeństwa od prawdziwych problemów tematami zastępczymi typu race i kibole to pewnie jesteś lemingiem.

A czy ja rzucałem race na boisko ? idź na spotkanie Kibiców Wisły lub na sektor C i się zapytaj ? Poleciały i juz. Środowisko kibicowskie rózni się od innych środowisk. Mają swoje zasady i zwyczaje. Dzięki temu mamy na trybunach taką atmosferę jaka mamy, a nie teatr...Dzięki Bogu.