Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2014, 12:42
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
A może ty poprostu przestaniesz tutaj mędrkować, bo pewnie poza netem to taki ostry nie jesteś i sam zpłacisz tą karę którą jeszcze nawet nie otrzymaliśmy?
Ja mam płacić? A co ja rzucałem? Ciekawy tok rozumowania naprawdę

Nie podoba się? To zapraszam do odpowiednich osób i przedstaw swoj punkt widzenia, a jak masz nasrane w gaciach zeby podjac dialog w realnym swiecie, to się ...
Chodzę na mecze od ponad 10 lat. Nie mam nasrane w gaciach. Jestem kibicem Wisły i wszystko co uderza w klub nazywam po imieniu. Jestem cwaniaczkiem, bo uważam, że pirotechnika może jest i ładna ale nie jest niezbędna? A już rzucanie tych rac na murawę to szczyt szczytów. Trzeba było jeszcze wywiesić transparent "wjebcie nam 40 koła, nas to wali, bo i tak klub zapłaci". Na jedno by wyszło.

.a zrzuc z innym światowcem na karę albo najlepiej zapłać ja sam w całości cwaniaczku !
Tak, ja mam płacić, bo wy nie możecie się powstrzymać od odpalania rac? A w dodatku jak już odpalicie to musicie rzucać na murawę? Ja mam płacić, jeśli wy macie nierówno pod kopułą?
Mam nadzieję, że tych od rac wyłapią i będą sami musieli bulić te ciężkie pieniądze. Wtedy nabiorą trochę szacunku do zarobionych pieniędzy, bo te kary ewidentnie się im (wam?) jawią jako 'wirtualne'.

Mam nadzieję, że conajwyżej zamkną trybunę, bo jak zamkną cały stadion to dopiero będzie lipa.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 24.02.2014 o godz. 12:45.