Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2014, 12:29
http://www.youtube.com/watch?v=VHtrNldKZ_Y

Dobry jest ten człowiek. Nie sugerujcie się tytułem bo o programie PiSu jest tutaj mało powiedziane.
Podsumowując. My (normalni ludzie) nie chcemy od tych śmierdzących polityków ani becikowego 100 zł, ani dodatku do dzieci 500 zł ani zasiłków po 1000 zł. Niech nam nie kradną z pensji na ZUS, sami byśmy się ubezpieczyli taniej. niech mniej zabierają w podatkach i niech nie obciążają tak wysokimi kosztami pracodawców a żadne jałmużne nam nie beda potrzebne. Bo i praca będzie. Bo co miesiąc zostanie w kieszeni kilkaset złotych więcej i sam się zatroszczę o swoją przyszłość i dziecko.
I nikt mi nie musi zabierać żeby później dać w postaci jałmużny bo minus z tej sytuacji jest taki, że po drodze on jeszcze musi sobie za przeksięgowywanie mojej kasy pensje wypłacać.

PS. Czy ktoś może zbanować drozda za wypisywanie głupot?

Cytat:
Czyli ruskie be bo Katyn, bo Smolensk, bo rozbiory itd... A Ukrainscy prowokatorzy slawiacy ten sam sztandar ktory odpowiedzalny jest za ludobojstwo na Wolyniu to juz cacy, tak?
Zachodnia Europa też cacy za to, że nas zdradziła w 44
UE też cacy mimo, że dąży do zniewolenia nas i narzuca nam prawo.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 22.02.2014 o godz. 12:31.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.