Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2014, 11:27
Nie nienawiść "prawicowcu" tylko realizm. Który nakazuje podchodzić z nieufnością jeżeli nie z całkowitą rezerwą do wszystkiego co z Moskwy wypływa. Podaj mi przykład jakiegoś ruskiego zachowania, które można by odebrać jako przyjazne. Ja mogę podać setki odwrotnych...

Oczywiście ruskie pachołki każde nazwanie sprawy po imieniu traktują jako przejaw "nienawiści " Bo sami za kolejne kopy w dupę zwykli dziękować.

Ty się łasisz jak suka w cieczce do ruskich i jest git? I to jest "prawica na prawo od PiS" Boki zrywać.

Ale tylko pozornie bo ci którzy kosztem wchodzenia w dupę moskalom rezygnują ważnych dla Polski i Polaków spraw. Czego jaskrawym przykładem jest śledztwo smoleńskie, zasługują na najwyższą pogardę.

Natomiast kolego "prawicowcu" zgodnie z ruskimi faktami w Katyniu mordowali Niemcy, a samolot do Smoleńska pilotował pijany gen. Błasik. A w takie "fakty" bezkrytycznie wierzą tylko ruskie pachołki. Fajnie że się zdeklarowałeś.

Cytat:
Przebywający w Moskwie polscy eksperci jeszcze raz kopiują nagrania z rejestratorów Tu-154M. Tym razem chodzi o uzyskanie eksperymentalnej jakości dźwięków zarejestrowanych w trakcie tragicznego lotu 10 kwietnia 2010 roku.

W laboratoriach rosyjskiego Komitetu Śledczego pracuje trzech biegłych. Przywieźli oni ze sobą specjalnie skonstruowane urządzenie, pozwalające na przegranie dźwięku z nośnika analogowego na cyfrowy, przy zastosowaniu niezwykle czułych parametrów zapisu. Jak tłumaczy nadzorujący pracę biegłych prokurator wojskowy ppłk Karol Kopczyk - dzięki nowoczesnej metodzie możliwy będzie skuteczniejszy odsłuch nagrań. Polscy eksperci zamierzają pracować w Moskwie do 28 marca. Polska i Rosja od prawie 4 lat prowadzą śledztwa mające ustalić przyczyny katastrofy Tupolewa.

Na razie żadna ze stron nie informuje, kiedy zakończy się postępowanie. W katastrofie w Smoleńsku zginęło 96 osób, w tym prezydent Polski Lech Kaczyński.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,8771,tit...?ticaid=1123fc
To jest ten "pragmatyzm polityczny"?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 22.02.2014 o godz. 11:44.
Hej Nasz TS !!