Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2014, 23:27
w sprawie tej masakry na Ukrainie to ci z naszej tvp powinni jednak trochę się postarac i zindentyfikowac tych walczacych opozycjonistów, i wyrecytować dekalog ukraińskiego nacjonalisty:

Ja - Duch odwiecznej walki, który uchronił Ciebie od potopu tatarskiego i postawił między dwoma światami, nakazuję nowe życie:

1. Zdobędziesz państwo ukraińskie albo zginiesz walcząc o nie.

2. Nie pozwolisz nikomu plamić sławy ani czci Twego Narodu.

3. Pamiętaj o wielkich dniach naszej walki wyzwoleńczej.

4. Bądź dumny z tego, że jesteś spadkobiercą walki o chwałę Trójzęba Włodzimierzowego.

5. Pomścij śmierć Wielkich Rycerzy.

6. O sprawie nie rozmawiaj z kim można, ale z tym, kim trzeba.

7.Nie zawahasz się spełnić największej zbrodni, kiedy tego wymaga dobro sprawy.

8. Nienawiścią oraz podstępem będziesz przyjmował wrogów Twego Narodu.

9. Ani prośby, ani groźby, tortury, ani śmierć nie zmuszą Cię do wyjawnienia tajemnic.

10. Będziesz dążył do rozszerzenia siły, sławy, bogactwa i obszaru państwa ukraińskiego nawet drogą ujarzmienia cudzoziemców.

I teraz niech mi ktoś powie, czy z tym, który wyznaje ten dekalog idzie się dogadać?

A jak usłyszę " slava ukrainie" to mnie mdli po prostu.

Nawet Prezes ignorant skończony musiał to wydukać. Szkoda tylko, że 200tys Polaków te słowa usłyszały jako ostatnie w swoim życiu i jeszcze pojechał tam z całą resztą podburzać tych ludzi, dla szkody oczywiście polskiej
Ostatnio edytowane przez sambo : 20.02.2014 o godz. 23:29.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43