Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2014, 17:48
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli myślisz że tym nielogicznym słowotokiem obalasz jakieś argumenty, to jest to całkowicie w twoim stylu. Zdaję sobie sprawę, że jak napiszę, że pokrzywy parzą w dupę to natychmiast polecisz wypchać sobie nimi majty i ze zrelaksowaną miną będziesz dowodził, że jak zawsze drozd nie ma racji. Lubisz to, więc życzę zdrowia ...

Natomiast wystarczy porównać sezon pucharowy kiedy graliśmy z Shalke. Wiesz z kim Niemcy wygrali w rundzie poprzedzającej mecze Wisłą? Podpowiem, że z mistrzem Polski. Dostrzegasz różnicę w poziomie? Jak to się więc stało, że to nie Wisła zdobyła mistrzostwo? Dlaczego w lidze Legia była lepsza skoro puchary, ba, ta sama drużyna pokazała że różnica jest dwóch klas.

Potem był okres zdobywania mistrzostwa na 5 kolejek do końca bo z Kasperczakiem nie było układów. Pamiętasz? No ale wtedy "nie ma emocji" "liga mało atrakcyjna" i Kasperczaka zwolnili w Tbilisi. Od tamtej pory jest zjazd w dół.

O to to... Dobrze, że chociaż rozumiesz co wynika z twoich elaboratów. Szkoda, że nie rozumiesz jakie brednie wypisujesz. To w końcu nie ma wpływu? Co za kretynizm Nie jest głównym ? Niewiele mniejszy kretynizm. Czy nie jedynym? powodem tego, że poza bagienkiem leją nas chłopy z LZS. Zdecyduj się bo już mnie transversus eksternus pobolewa.
Chelsea niedawno wygrała LM, a w Premier League zajęli 5 miejsce. Jak to możliwe? Piłkarska ośmiornica zawładnęła Premier League?

Jak Lech wychodził z Ligy Europy a my przegrywaliśmy z ogórami to liga była ustawiona pod Wisłe bo to my koniec końców zdobyliśmy mistrzostwo? Czy wtedy to się akurat nie liczyło?

No i dalej mi nie odpowiedziałeś na pytanie czy angielska i hiszpańska liga są czyste czy też ustawione z góry.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując