Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2014, 13:30
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Dyskusja z drozdem to jak walka z hydrą. Obalicie jakiś jego argument to od razu się pojawiają 2 kontrargumenty (oczywiście bezsensowne) z jego strony.
Także od razu wiedziałem jak się dyskusja po meczu Piast - Wisła tutaj rozwinie hehe.
Zobaczcie co on pisze, że niby 15 lat temu to była w tej lidze rywalizacja. Przecież 15 at temu szły największe wałki w naszej piłce. Ale tak to jest jak się wciela w rolę trolla na forum.
Zero myślenia 100% głupot pieprzenia - dewiza drozda.
.
Jeżeli myślisz że tym nielogicznym słowotokiem obalasz jakieś argumenty, to jest to całkowicie w twoim stylu. Zdaję sobie sprawę, że jak napiszę, że pokrzywy parzą w dupę to natychmiast polecisz wypchać sobie nimi majty i ze zrelaksowaną miną będziesz dowodził, że jak zawsze drozd nie ma racji. Lubisz to, więc życzę zdrowia ...

Natomiast wystarczy porównać sezon pucharowy kiedy graliśmy z Shalke. Wiesz z kim Niemcy wygrali w rundzie poprzedzającej mecze Wisłą? Podpowiem, że z mistrzem Polski. Dostrzegasz różnicę w poziomie? Jak to się więc stało, że to nie Wisła zdobyła mistrzostwo? Dlaczego w lidze Legia była lepsza skoro puchary, ba, ta sama drużyna pokazała że różnica jest dwóch klas.

Potem był okres zdobywania mistrzostwa na 5 kolejek do końca bo z Kasperczakiem nie było układów. Pamiętasz? No ale wtedy "nie ma emocji" "liga mało atrakcyjna" i Kasperczaka zwolnili w Tbilisi. Od tamtej pory jest zjazd w dół.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ja nigdzie nie napisałem, że w tej lidze nie dzieją się cyrki. Ja napisałem, że korupcja nie ma wpływu bądź też nie jest głównym i jedynym powodem tego, że dostajemy baty od cieniasów.
O to to... Dobrze, że chociaż rozumiesz co wynika z twoich elaboratów. Szkoda, że nie rozumiesz jakie brednie wypisujesz. To w końcu nie ma wpływu? Co za kretynizm Nie jest głównym ? Niewiele mniejszy kretynizm. Czy nie jedynym? powodem tego, że poza bagienkiem leją nas chłopy z LZS. Zdecyduj się bo już mnie transversus eksternus pobolewa.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 19.02.2014 o godz. 13:44.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując