Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2014, 10:01
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Proponuję spacer na chłodnym powietrzu.
Eeeee tam. Aż tak źle nie jest. Można się sprzeczać - w końcu biznes otwiera się tam gdzie jest taniej albo rynek większy, po to by zarobić większe pieniądze. Czyli są to interesy których dźwignią/klientem jest jak wspominałeś brać kibicowska. Czyli chcąc osiągnąć większy przychód korzystamy z marki klubu (miejsce prowadzenia działalności i patronat). IMHO dobry biznesowy ruch.

Natomiast jeśli postawisz sobie pytanie dlaczego musisz mi tłumaczyć tak proste rzeczy, to czarno na białym uwypukli się problem - PR-owo fatalnie że biznes otworzył akurat Misiek. I to jest ten czarny PR. Nie wnikam w strukturę samych interesów czy powiązań - to nie ten temat.

Smród ciągnie się dlatego że dostarczona została amunicja do armat i ktoś z tego skorzystał. Zauważ też że siłownia zyskuje rozgłos a TS i SA tracą wizerunkowo. Też na miejscu Miśka otworzyłbym interes na siebie i miał darmową reklamę w mediach - w końcu nie ważne jak się mówi byleby mówić. Wyszła więc promocja warta tysiące/dziesiątki tysięcy w którą wciągnięty medialnie został TS i SA

P.S.
Kocur napisał(a):Wyświetl post
"Rynek gastronomiczny" może zdobyć każdy kto da lepsze warunki po prostu, chyba mamy kapitalizm jaki by on nie był.
Nie znam tematu, ale o uszy obiło mi się że catering był już na stadionie, w tym samym miejscu w którym jest 'nowy'. Dobrze słyszałem? To tez jest czarny PR, obiegowa plota.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 19.02.2014 o godz. 10:06.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując