Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2014, 10:43
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Czy mi się wydaje czy Borski podyktował karnego dla Wisły? Drozd? Żyjesz?

Hahaha wiedziałem że się warszawiaczki będą rzucać ...

W 60 minucie do końca meczu jest pół godziny, nie wspominając że niepodyktowanie tego karnego byłoby właśnie tym o co podejrzewałem Borskiego. Chłop się najwyraźniej nie spisał, dostanie pewnie niską notę od obserwatora i następnym razem się poprawi...

Nie zmienia to faktu że widziałem Głowackiego asekurującego piłkę wychodzącą jak się okazało na róg dla Piasta. A po chwili po akcji Stilica wybita przez Piastunki za bramkę piłka była wprowadzana przez ich bramkarza. Takie dwie niewinne pomyłki, niby nic nie znaczące, ale zawodnik jak to widzi, Głowacki aż ukląkł, to sie zastanawia do czego taki ślepak może być jeszcze zdolny i traci koncentrację. Żeby przekręcić mecz nie potrzeba wcale karnych i czerwonych kartek... Choć te sa najefektywniejsze.

mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Karny był, to raczej bezdyskusyjne.

Pytanie jednak czy jakby Borski dostał przykaz z góry (a przecież wszyscy wiemy, że dostał bo Drozd tak mówi) to czy nie był to karny z gatunku tych do "niezauważenia"? Później jest gadka, że jego perspektywy zawodnik uderzył piłkę klatką piersiową i dlatego nie odgwizdał karnego.

Ale spokojnie, teraz przez chwile Drozd będzie siedział cicho, aż w końcu znowu coś gwizdną przeciwko nam i wyskoczy z "A nie mówiłem? A wy dalej wierzcie, że ta liga jest czysta"
Widzisz, Borski pewnie dostał przekaz z góry i pewnie bardzo chciałby nie musieć dyktować tego karnego, mało tego uważam, że gdyby to była ostatnia kolejka to pewnie by go nie podyktował, to jednak nieważne.

Ważne jak różna jest reakcja warszawiaczków na takie same sytuacje, Przepraszam gdzie tam takie same. Ewidentna ręka w 56 minucie jest porównywana do wątpliwej sytuacji na 7 minut przed końcem meczu. Śmiech na sali. A za dwa tygodnie jeden z drugim przypomni, że na Piaście "sędzia nam pomógł" . Jak znam życie przy okazji kolejnego karnego dla Legii w ostatnich minutach.

ps. Ty rzeczywiście wierzysz, że ta liga jest czysta?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 18.02.2014 o godz. 11:02.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując