Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2014, 00:01
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Oglądałem tamte zawody - wyraźnie nie trafił z warunkami w pierwszej serii, a warunki tam były bardzo zmienne i loteryjne - zwycięstwo Wolnego jest mimo wszystko tylko tego dowodem. Potem w drugiej serii Klimek sporo pozycji awansował. No i wiadomo, że po tej skandalicznej decyzji nawet nie miał za bardzo ochoty na te mistrzostwa jechać i ja go rozumiem.
Wybacz, ale nie mogę pojąć jak można jechać po trenerze, którego zawodnik zdobył na Igrzyskach Olimpijskich dwa złote medale, a może co ważniejsze -> którego zawodnicy z roku na rok czynią olbrzymie postępy. Przypominam Ci, że decyzję na temat piątego zawodnika (Stoch, Ziobro, Kot, Żyła -> byli pewniakami i odstawali od reszty wówczas osiąganymi wynikami, a raczej przede wszystkim stabilnością -> może z Żyłą od czasu TCS nie było tak klarownie) Kruczek podejmował po konkursach w Polsce, gdzie Kubacki znacznie lepiej spisał się w drużynówce. I pod tym kątem, jako ewentualny rezerwowy drużyny pojechał.
Zarówno Kibice, jak i Jego Ojciec robią Chłopakowi tylko krzywdę nastawiając Go przeciwko trenerowi i utwierdzając w Jego "pokrzywdzeniu". Gdyby Klimek Był w lepszej formie to z pewnością pojechałby na Igrzyska, jak również warunki na MŚJ nie byłyby Mu straszne.
Odpowiedz cytując