Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.02.2014, 21:26
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Widzieliśmy niedawno ten ich odlot w pucharach, gdy cała Polska zastanawiała się czy uda im się strzelić choć jedną bramkę w tylu rozegranych meczach. Raczej kupa śmiechu była.
Tym gorzej świadczy to on o nas, że do takiej kupy śmiechu tracimy tyle punktów co tracimy. A to mnie interesuje najbardziej.

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo, stąd te karne z kapelusza.

A potem jak karnego braknie to w pięciu meczach w cyce do jaja... Ale w ...klasie "dominacja"

Chyba żartujesz, że przekrętów które naiwnie nazywasz spiskami trzeba szukać. Wystarczy nie udawać, że się nie widzi.

Pozdro.

Legia na sędziowskich silnikach jeżeli już...
Ten bełkot mogę tylko skomentować w następujący sposób: "Nie, nie żartuje".

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Może ktoś wreszcie pokusi się o statystykę ile punktów krawaciarze zawdzięczają karnym z kapelusza? Musi to jednak być ktoś chory psychiczne, bo każdy zdrowy woli się oszukiwać. Nieprawdaż ...
Legia - Podbeskidzie - karny na 4-0.
Legia - Górnik - karny na 1-1.
Legia - Zagłebie - karny na 2-0.
Legia - Korona - karny na 1-0.

Lechia - Legia, karny na 1-0, karny na 2-0. (wiem, wiem, sędzia pewnie pomylił drużyny).

Czyli w dwóch meczach karne pomogły ustawić Legii mecz, w jednym przeszkodziły. Faktycznie, co mecz to wał. Brawo detektywie. Szacunek za wykrywanie spisków.

PS. Oczywiście nie oceniam ile z tych karnych było ewidentnych, a ile nie. Bo mi się nie chce. Pewnie liczyłeś, że nikt cie nie sprawdzi, a tutaj proszę. Szach mat.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 15.02.2014 o godz. 21:41.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując