Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2014, 11:24
Cytat:
Drozd ja nie wiem czy Ty sobie non stop robisz jaja czy masz po prostu problemy psychiczne...mam nadzieję że to pierwsze
Obawiam się, że to drugie.
Drozd, musisz nawet tutaj tą swoją garbatą dolę pokazywać? Pasujesz do żydostwa z tym swoim wiecznym płaczem i spiskami jaki to ty nie jesteś pokrzywdzony przez los.
Niedługo zaczniesz pisać, że twoja choroba psychiczna to spisek i wina Tuska albo jakiegoś prezesika Legii bo dał lekarzowi w łapę żeby przy twoich narodzinach cię na ziemię upuścił.

Cytat:
Dlaczego problemy, zastanawiam się tylko dlaczego akurat sędziuje nas Borski. Choć bardzo bym chciał nie jest to żart.
Nie chcę twojej choroby poszerzać ale muszę ci to napisać. Borski być może sędziuje nam dlatego, że jeszcze w tym sezonie ani razu nie sędziował w meczu Wisły :O
http://www.90minut.pl/sedzia.php?id=3&id_sezon=83
Ciekawe czy to spiseg, że dopiero teraz sędziuje nam mecz
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 14.02.2014 o godz. 11:28.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując