Cytat:
|
Drozd ja nie wiem czy Ty sobie non stop robisz jaja czy masz po prostu problemy psychiczne...mam nadzieję że to pierwsze
|
Obawiam się, że to drugie.
Drozd, musisz nawet tutaj tą swoją garbatą dolę pokazywać? Pasujesz do żydostwa z tym swoim wiecznym płaczem i spiskami jaki to ty nie jesteś pokrzywdzony przez los.
Niedługo zaczniesz pisać, że twoja choroba psychiczna to spisek i wina Tuska albo jakiegoś prezesika Legii bo dał lekarzowi w łapę żeby przy twoich narodzinach cię na ziemię upuścił.
Cytat:
|
Dlaczego problemy, zastanawiam się tylko dlaczego akurat sędziuje nas Borski. Choć bardzo bym chciał nie jest to żart.
|
Nie chcę twojej choroby poszerzać ale muszę ci to napisać. Borski być może sędziuje nam dlatego, że jeszcze w tym sezonie ani razu nie sędziował w meczu Wisły :O
http://www.90minut.pl/sedzia.php?id=3&id_sezon=83
Ciekawe czy to spiseg, że dopiero teraz sędziuje nam mecz
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.