Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2014, 11:05
Drozd napisał(a):Wyświetl post

Zrozum że budżet na sędziów jest dla Legii dużo istotniejszy. Transfery są tylko po to, po co sondaże przed fałszowanymi wyborami. Żeby naiwnym warsiawskim kibicom wyjaśnić dlaczego wielka Legia w lidze wygrywa, a w europie nie potrafi strzelić bramki z potęgami z Cypru i Rumunii .

Dlatego kiedy grają u siebie z Koroną, z którą ciężko cokolwiek załatwić, to mecz Wisły sędziuje Borski żeby w razie W ratować miszczom cztery litery. To jest tak grubymi nićmi szyte, że pusty śmiech ogarnia. A wasza nerwowa reakcja warszawiaczki tylko moją teorię potwierdza.
Ależ Droździk, nie umniejszając nic legendarnej powadze Twojej osoby, u mnie nie ma żadnej nerwowej reakcji, lecz jedynie swawole, hulanki i jeden wielki śmiech

Wiadomo, że wszystko jest dawno ustawione. Kupiłem dla nas mistrzostwo do roku 2016 włącznie, coby stulecie fajnie wyszło. Obecnie prowadzę negocjacje na kolejne lata. No i obstawiłem Borskiego, by Was udupił, bo inaczej przecież Legia nie wytrzymałaby konkurencji z ekshibicjonistą Guerrero czy plejadą emerytów od Smudy
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując