Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.02.2014, 17:19
Cytat:
Dlatego nie chciałbym żeby ludzie glosowali na partię, która pochwala ZSRE, która ma swoje propagandowe media działające na wzór GW i z którą ludzie związani siedzą przy żłobie od 25 lat chcą coś zmienić ale nie potrafią.
Napisz mi gdzie tutaj widzisz farmazon. Możesz przestać wyrywać zdania z kontekstu i prowadzić do głupawych dyskusji?
Każda rozmowa z tobą kończy się tym samym. Coś tam sobie ubzdurasz, później coś oceniasz bez podania argumentów a dalej jak ci coś nie pasuje to zamykasz mordę albo łapiesz się nowego cytatu i rzucasz kolejne niesłuszne oskarżenia.
Jak widzisz coś podejrzanego w mojej wiarygodności to ponawiam propozycję spotkania się. Zobaczymy czy przypadkiem ty nie jesteś jakąś lama pod krawacikiem, która ma partyjne związki i psioczy tutaj na niekorzyść PiSu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.