Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2014, 18:54
Nie wiem o co pytasz mówiąc czym jest RN. Nie rozumiem pytania.
Cytat:
Dlaczego RN przyp..... się do PiS a nie do nocnej zmiany?
A mi się wydaje, że RN przypierdala się do PiS ORAZ do nocnej zmiany. A to jest mała różnica. Znowu propaganda jak na niezaleznej.pl i w gw.

Cytat:
A zrównywanie Po i PiS, gw i niezależnej to właśnie wizytówka RN dokładnie taka jak palikociarni, jak ci chłopie nie wstyd.
Widzę, że RN awansował z miana komuchów do miana palikociarni. Nie wiem czy to dobrze czy źle.
Już nie broń tego gówna o nazwie niezalezna bo przecież to takie same farmazoniarze jak gw tylko stoją po stronie tak zwanej prawej (PiSu) a nie lewej.
Jak potrafią kłamać, że Holocher jest liderem RN, że tego komucha ŚP Porębę ktoś na kongres RNu zapraszał - pomimo, że jak zapewne pamiętają to Holocher odszedł z Ruchu Narodowego i jak wiedzą (bo to było wyjaśniane) nikt Poręby na kongres nie zapraszał, no to wybacz ale nasuwa się jedno stwierdzenie. Niezalezna.pl to zwykły szmatławiec, który nie ma za zadanie rzetelnego przedstawiania informacji tylko uprawiania propagandy propisowskiej.
Wstydzić to się powinni ci, którzy łykają te nowiny jak lemingi i bronią szmatławca.
Jak masz jakimiś bredniami i swoimi wymysłami mi odpisywać to się nie sil bo nie ma co zaśmiecać tego tematu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.