Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2014, 17:39
Szpen napisał(a):Wyświetl post
nie pochwalam takich akcji, wręcz jestem wkur.wiony na tych gamoni, że temat Trynkiewicza jest ciągle na tapecie, a powinien być zamknięty już mieisące temu. Ale jak ten ch.uj ma wyjść, to chociaż dobrze, ze mu to podrzucili i będzie siedział - przynajmniej ludzie będą spokojniejsi.

wow, Kaczka był przeciw. Normalnie kozak z niego.
W normalnym państwie, za takie działania idzie się do więzienia. Spreparowanie dowodów i podrzucenie ich komuś kto dzieki temu idzie do więzienia jest ścigane w demokratycznych państwach. W państwach typu totalitarnego stosuje sie takie metody. Państwo Tuska i PO jest tylko "demokratycznym" z nazwy, więc nikogo takie metody nie dziwią. Mam nadzieję, że po zmianie rządów dobiorą sie nie tylko do tych co złamali prawo ale i do ich POlitycznych mocodawców.
Tak jak pisałem wczesniej: dzisiaj Trynkiewicz, jutro każdy inny. Dobry sposób do sadzania w więzieniach opozycji. Usłużny POlicjant podrzuca w czasie rewizji woreczek narkotyków i idziesz siedzieć. Tym bardziej, ze pod tymi rzadami rozkwita status sędziów na telefon,z gotowymi wyrokami.