Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
grzesiek_gt
Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2014, 20:57
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Pisz to do ludzi mieszkajacych w Krakowie a nie ludzi, ktorzy maja do Krakowa setki kilometrow i pracuja w tygodniu nie majac cienia szansy by jechac i kupic bilet - po cos bilety-online sa zrobione.
Piszę to po to, żeby ludzie wiedzieli na czym stoją. I nie ważne czy ktoś mieszka w Krakowie czy nie, to najłatwiej kupi bilet w kasach na Reymonta, bo na serwis internetowy nie ma co liczyć. Nawet jak go naprawią, to raczej za długo nie pociągnie, a wątpię, że ktoś ma na tyle czasu, żeby siedzieć cały czas i czekać aż serwis internetowy na te kilkadziesiąt minut ożyje.

vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
Właśnie - sądzicie, że jak mój znajomy przyjedzie do Krakowa w dniu meczu koło 10, spokojnie wyrobi się z Kartą Kibica i biletem do meczu?

Moje jedyne doświadczenie, jest z PP z Jagą, gdzie kumpel wyrabiał KK, ja stałem mu w kolejce po bilet, a i tak nam zeszło godzinę.
Jeżeli zostanie na tyle biletów, to powinien dać radę, tym bardziej jak staniecie na dwie kolejki, ale patrząc po tym co pisze SKWK to raczej już w dniu meczu biletów nie będzie.

A do wszystkich pesymistów co do frekwencji. Mecz z legią był na samym początku października i studenci tyle co zjechali do Krakowa, a teraz sytuacja jest całkiem inna. Wiadomo, że na różnych uczelniach różnie wypadają ferie, ale generalnie to mają oni sporo czasu teraz żeby kupić bilety czy wyrobić KK. A co do samej sprzedaży internetowej to wielu moich znajomych nie kupuje przez internet, ba nawet trochę osób nie ma bankowych kont internetowych, więc o kupowaniu przez neta tym bardziej nie ma mowy.
Odpowiedz cytując