Wyświetl pojedynczy post
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2014, 03:46
s1mone napisał(a):Wyświetl post
No widzę niezła homofobia.

Ja też uważam, że jak się pedałki w pupki ruchać lubią i chcą być razem to się tam mogą żenić. Mam to w dupie, to nie moje życie, a byłbym największą gnidą jakbym próbował komuś obcemu mówić jak ma przeżyć swoje

A łączenie faktu, że ktoś nie ma nic przeciwko małżeństwom homoseksualnym z faktem bycia zwolennikiem adoptowana przez takie pary dzieci jest daleko idąca manipulacją. Jednak z reguły tak jest, że jak ktoś na siłę próbuje zabłysnąć nie mając argumentów to pisze takie brednie .

....
Przepraszam. co masz w dupie?

Załózmy że mam suczkę maści Doberman i jak by to powiedzieć..no kochamy się. Codziennie uprawiam z nią sex, nawet kilka razy dziennie - suczita lubi te sporty no a i ja nabuzowany potrafię odczytać jej sygnały wiec na poranny spacerek owszem. ale musi zasłużyć,
Z góry mówię że stosunek odbywa się tak jak bóg przykazał, jak suka z samcem bez pozycji analnych. Nie zebym to ja nie chcial bo przyznaję próbowałem lecz chyba moja tego nie lubi.
Nie żeby wprost mi to okazała ale no wyrywa się wtedy strasznie a ja ? A ja nie mam za co po prostu chwycić bo suczita ogon ma od dzieciństwa przycięty.

Jak myślisz? Powinniśmy się żenić?
Myślę że zasługuje na takie samo traktowanie jak pedały a ich prawa również powinny być też moimi prawami. Przeciez to tylko i wyłacznie moja sprawa z kim to robię w sypialni, to dlaczego ludzie mogą się czuć oburzeni ?
Zresztą to oczywiste że większym wstydem i skrzywieniem jest to gdy mezczyzna wbrew swojej naturze i wszelakim boskim założeniom daje innemu mezczyznie wsadzic w siebie członka,niz to ze samiec kopuluje z samicą.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 07.02.2014 o godz. 03:48.
Odpowiedz cytując