Oldpara napisał(a):

Co za brednie...
Nie rozumiesz podstawowych pojęć ekonomicznych i wypisujesz takie farmazony że mi ziemniaki w piwnicy gniją..
Czy ty serio myślisz, że to wina Bednarza, że nie mamy 60 mln przychodów? Że celowo zmniejsza budżet do 30 mln?
Naprawdę nie potrafisz zrozumieć, że nie wystarczy w budżecie zapisać 60 mln i wtedy będziemy bogaci?
Właśnie Basałaj z Valckxem zapisali w budżecie 60 mln z czego 35 mln na pensje a potem zarobili połowe z tego. Ups! Dziura...niech dobry wujek Cupiał dopłaci.
A takie Sharksiki siedzą i łykają jak indory brednie o bogactwie na papierze.
Wbij sobie w ten pusty łeb, że Cupiała stać na 5-10 mln rocznie i trzeba sie cieszyć że tyle daje w obecnej sytuacji ekonomicznej, bo żaden inny właściciel tak chojnie do klubu w Polsce nie dopłaca.
|
Tak masz racje, nie rozumiem pojęć ekonomicznych dlatego o tym nie wspominam. Ty za to masz ewidentne problemy z czytaniem i zrozumieniem.
Ja wytłumaczyłem koledze Lukaszowi mój punkt widzenia, że w obecnej sytuacji kasa od Cupiała to śmierć lub nasze życie a ty się wpierd...miedzy wódkę a zakąskę z esejem ekonomicznym.
Błysnołeś wiedzą a teraz pozwól nam w ciszy skupić się nad tym co w pocie czoła dla nas przygotowałeś.
Jeszcze raz dziekuje i chylę czoła w imieniu swoim oraz równie ekonomicznie upośledzonych co ja kolegów.
Like It !