s1mone napisał(a):

Chłopie, ale ty jesteś prymitywny.
Nie sądziłem, że tacy ludzie jeszcze istnieją, raczej myślałem, że tylko w fikcji literackiej czy filmach, ew. na spotkaniach radio Maryja i TV Trwam 
Jak można tak generalizować i wrzucać do jednego worka. To, że ktoś się interesuje modą, czy tam lubi się ubierać trochę 'inaczej' nie ma żadnego wpływu na poglądy polityczne. Tak samo bycie gejem nie ma nic wspólnego z tym czy ktoś jest lewakiem czy nie.
|
nie będę Cię wyzywał od prymitywów. Twój bluzg wobec mnie pozostawię do oceny innym forumowiczom.
Jasnie wielmożny i oświecony człowieku. Jesli ktoś przychodzi na uroczystość klubową - np. dla młodych piłkarzy albo dla piłkarzy emertów ubrany z pedalskie szmaty (przez innych - np. Przez Jacykowa nazywane modne) to jest to jawne okazanie braku szacunku bobec klubu i innych ludzi, olanie tradycji i zwyczajów panujących w danej grupie społecznej.
Oczywiście to nie określiło Jego poglądów politycznych, ale można się było tego domyślać. Jednak po wybraniu tej partii wszystko stało się jasne.
Aby była jasność, jako piłkarz ma zasługi dlaWisły, ale aby być legendą tego klubu to trzeba też coś sobą reprezentować w życiu prywatnych oraz w działalności po zakończeniu kariery.