Wyświetl pojedynczy post
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.02.2014, 18:26
Nie wiem jakie traumy ToTylkoJa i krwawy przechodzili w przeszłości albo może przechodzą obecnie ale obaj kibice "najlepszego" klubu we wszechświecie na czele którego stoi galaktyczny prezes cały czas wspominają o bólu czterech liter. Jeśli to urazy związane z dymaniem ich klubu przez ostatnie lata to jeszcze pół biedy, ale jeśli to doświadczenia czysto życiowe pozostaje mi współczuć...

Teraz trochę merytorycznie:
Nie jest tak jak Ci się wydaje że Goguś jest dla mnie totalnym kosmitą. Parę rzeczy naprawdę poukładał (jaki burdel i amatorka musiała być wcześniej skoro za sukcesy przypisuje mu się np zgodę z kibicami ), ale w wielu przypadkach jego PR jest komiczny (np kiedyś w CF powiedział że Legia szuka lepszego piłkarza niż Paixao a teraz Goguś drepcze koło tego piłkarza - wówczas był PR czy kłamstwo?)

"A nie śmiejesz się z Bednarza" - zadziwię Cię ale śmieję się dość często, ale też doceniam to w jakim stanie i z jakimi efektami obecnie zarządza Wisłą.

Naprawdę w tym kraju, żeby normalnie funkcjonować trzeba czerpać radość z każdej nadarzającej się okazji a jeśli taką daje np Goguś uwielbiany przez 101% kibiców Legii czy inny Donaldinho to czemu z tego niekorzystać
Odpowiedz cytując