Drozd napisał(a):

Rudy nie obiecywał że coś da tylko podniósł VAT, akcyzę i składki a mimo to ktoś na niego głosował, i nie widziałem żebyś go krytykował tak jak Kaczyńskiego. Mimo że on już to zrobił, a Jarek ponoć ma wyimaginowany przez Ciebie zamiar. Ja wierzę że kasy już jest dużo tylko jak nie jest rozpieprzana min. na premie.
Jak to co zrobił? Pogadaj z deweloperami kiedy mieli najlepsze żniwa? Nie mówiąc o wykupie mieszkań ze spółdzielni.
Co wymiękam? Stypendia dla studentów uczelni technicznych to też socjal? Prawicowcy maję widzę klapy na oczach.
Przewija się, bo jest symboliczna w wysokości 50 000. Ty natomiast jakbyś faktu corocznego jej pobierania nie zauważał. Nie boli Cię 50 000 dla kopacz, a 5 000 na dziecko boli? Lekka hipokryzja. Nieprzystająca prawicowcowi.
|
Wcale nie obiecywał nic. Nie no, skądże. Zielona wyspa, miliony miejsc pracy, podatek liniowy i takie inne.
Ty w ogóle nie ogarniasz tego co się do Ciebie mówi. Czy ja mówie, że nie mnie nie boli 50k dla Kopaczowej? Mówie, że po prostu klasycznie załapałeś się na temat zastępczy podczas gdy to jest po prostu kropla w morzu wałów jaki idą w polityce.
Ponadto jak dobrze kojarze to PISu już od paru lat siedzi w komisji europejskiej. Czemu przez te wszystkie lata nie walczyli o 500 zł na każde dziecko? Akurat teraz, tuż przed wyborami sobie o tym przypomnieli. Przypadek? Nie sądze.
Ale żyj w tym swoim cudownym świecie, że jak tylko PIS się dostanie do KE to pierwsze czym się zajmie to załatwieniem 500 zł na każde dziecko przez co kościół nie będzie nadążał z chrzcinami.