szprotson napisał(a):

Masz racje, przesadziłem z ilością spotkań, no ale dobrze wiedziec że jestes skrupulatny.
Co do spotkań w/w oczywiście ze padały wysokie wyniki ale czy były one spowodowane tym że jedna druzyna narzuciła swoj styl gry i totalnie zdominowała druga? Uważam że nie.Czy te widac bylo powtarzalnosc w ich grze? Uważam że nie
Taka Zawisza wygrała 6, ale wpadało im wszystko po prostu mieli swój dzien.Lech tak samo z Cracovia mial cholernie duzo szczescia i byl to w miare wyrownany mecz, chyba 3 slupki tych błaznów...
No ale podstawowe pytanie : czy te druzyny wyszły taka taktyka jaką Ty zaproponowałeś? Bo tylko to nas interesuje i dominacja w spotkaniu.Kwestia jest kto co rozumie przez dominację.
A co do zmotywowania to napisze jak wcześniej. W Naszej lidze kazdy moze wygrac z każdym co chyba każdy wie. Drużyny nie mają stylu co mozna zobaczyc w eliminacjach do pucharów.A w ekstraklasie wszyscy zawodnicy są podobni piłkarsko. Oczywiście ze pilkarze roznia sie od siebie ale patrzac na to ze poza Polska graja rowniez pilkarze, jestesmy w którymś tam sorcie, co pokazuje reprezentacja.
|
2 proste zależności które można wywnioskować to 2 grube wyniki zrobiła Legia, 2 grube wyniki w dupę zrobiło Podbeskidzie
nie grały? a miały grać? mówiliśmy o narzucaniu swojego stylu gry; ja natomiast twierdzę, że coś takiego zdało by egzamin na demolowanie dołu tabeli, można murować i stawiać autobus przez cały mecz ale jeśli obrona takiego outsidera będzie atakowana przez 4-5 kotów z odpowiednią częstotliwością(czyt. 10-15 strzałów w meczu) to musi po prostu skapitulować i nie ma bata
niespodzianki? nieprzewidywalność? bzdury na resorach, jakby każdy mógł wygrać w tej lidze z każdym buki dałyby sobie spokój z Ekstraklasą jak z wieloma afrykańskimi czy egzotycznymi ligami gdzie np zawsze wygrywają gospodarze itd., owszem niespodzianki zdarzają się jak w każdej lidze, są też remisy, ale co w Hiszpanii nie ma remisów? na Białorusi nie ma remisów? bardzo prosta sprawa, wyniki i kursy które weszły:
http://www.livesports.pl/pilka-nozna...aklasa/wyniki/
zastanawiające..
poza tym:
Cytat:
Młodzieżowy reprezenant Polski może trafić do Wisły Kraków
To już chyba ko.niec za.gra.nicz.nych wo.ja.ży Se.we.ry.na Mi.chal.skie.go. Wło.da.rze Me.che.len będą sta.ra.li się sprze.dać Po.la.ka, który może wró.cić na pol.skie bo.iska. Ponoć jest nim za.in.te.re.so.wa.na Wisła Kra.ków.
Bel.gij.skie media do.no.szą, iż wło.da.rze Me.che.len za.pro.si.li na testy by.łe.go za.wod.ni.ka An.der.lech.tu Bruk.se.la i Te.re.ka Gro.zny, 26-let.nie.go de.fen.so.ra Jo.na.tha.na Le.ge.ara.
Ozna.cza to, że Polak nie bę.dzie już po.trzeb.ny w ze.spo.le nawet w roli re.zer.wo.we.go. Dla.te.go też wło.da.rze Me.che.len będą chcie.li po.zbyć się mło.dzie.żo.we.go re.pre.zen.tan.ta Pol.ski.
Wszyst.ko wska.zu.je na to, że Mi.chal.ski wróci do Pol.ski, gdzie nie po.win.no bra.ko.wać ze.spo.łów, które będą chęt.ne spro.wa.dzić do sie.bie uta.len.to.wa.ne.go de.fen.so.ra.
Jedną z ta.kich dru.żyn ma być kra.kow.ska Wisła. Trze.cia siła T-ME po run.dzie je.sien.nej może mieć spore pro.ble.my w run.dzie re.wan.żo.wej, gdyż z po.waż.ny.mi pro.ble.ma.mi zdro.wot.ny.mi zmaga się pod.sta.wo.wy de.fen.sor Bia.łej Gwiaz.dy, Marko Jo.va.no.vić. Dla.te.go też klub z Rey.mon.ta ma roz.wa.żać pół.rocz.ne wy.po.ży.cze.nie Mi.chal.skie.go.
|
jeśli przy tym wzroście sprawniejszy od naszych dwóch młodych pseudo stoperów którzy mają podstawowe problemy z koordynacją ruchową to na pewno wart zastanowienia