Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2014, 21:02
Cytat:
Ty zapewne widzisz kwitnącą demokraję bez udziału służb specjalnych i ludzi z nimi współpracującymi w rajskim otoczeniu kochajacych nas sąsiadów, którzy na każdym kroku marzą o tym by nam pomóc. A "Resortowe dzieci" to wymysł propagandy
Hmm, dziwne. Chyba po tym co piszę to można wysnuć co i jak ja widzę i na pewno nie jest to taki obraz jaki próbujesz przedstawić. Ale na pewno nie jest to też takie patologiczne myślenie jak drozda, który obwini Tuska za to, że mucha piardła.
Jakbyś był łaskaw zauważyć to ja podałem kilka przykładów bajkopisarstwa drozda jak te o fałszowaniu wyborów na Ukrainie czy w Polsce, jak to, że niby ja czy każdy kto ma inne zdanie na jakis temat od drozda to dostaje przykazy z góry, to jest powiązany z Moskwą, TVNem, komuchami, Tuskami i innymi dziadygami.
A teraz broń dalej koleżki śmiesznego tylko dlatego, że popiera tą sama partię. To się nazywa partyjniactwo
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.