Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2014, 19:21
Cytat:
Chyba zbytnio partyjnymi kategoriami myślisz.
Myslę normalnymi kategoriami a nie partyjnymi. Uwazam, że normalni ludzie mogą brać sprawy w swoje ręce i nie musi być jakiegoś przyzwolenia z góry czy nakazu z góry. Drozd robi przypał PiSowi więc dlaczego nie mielibyście się od niego odcinać i go pogonić?
Tak samo jak tego pajaca spod krzyża i tych największych histeryków powinni od razu dla dobra ogółu usnąć bo takie ekstremum nie działa na korzyść społeczności. Nawet jeśli takie jednostki sa naturalne i nie robią specjalnie czarnego pijaru to należałoby je zepchnąć w cień bo działają na niekorzyść.

Cytat:
Poza tym chyba za bardzo zapędziłeś się w swojej przepychance z Drozdem i dlatego tak ostro Go oceniasz
Przecież drozd to największy pokemon tego forum...

Cytat:
Nie przypominam sobie, aby wypisywał podobne bzdury, jak Twój "prawicowy"/narodowy Kolega, któremu kilka stron wcześniej dziękowałeś za link do jakiejś strony
Nie wiem czy to jest mój kolega i nie wiem do końca kogo on tam popiera ale oczywiście takie brednie jak tutaj wypisał trzeba potępiać. Bo to jest twórczość na poziomie drozda.
A nie mogłem mu podziękować za link do ciekawego kanału na YT?

Wyzywanie wszystkich od Żydów to jest tak jak z tym faszyzmem od którego lewaki wyzywają. Najłatwiej powiedzieć, że ten i tamten to faszysta, że Kaczyński i Tusk to Żydzi. Tylko co to daje do dyskusji? Żeby kogoś zdyskredytować to nie powinno się wyzywać od Żydów, faszystów itd tylko podac konkretny argument na niekorzyść rywala. Później ewentualnie można mu dopiec od Żyda i faszysty ale jak się ma jakieś dowody na to, że nim jest. Mnie zawsze śmieszy jak ktoś mówi, że wszyscy politycy to jebane żydy, że okradają sratata. Może i Żydy, pies to trącał, za pochodzenie i tak nikogo nie dasz pod sąd więc czy to ważne czy ten i tamten to Żyd?
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 28.01.2014 o godz. 19:28.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.