Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2014, 12:15
Ty wiesz wszystko lepiej. Ręce idzie załamać. Co mnie obchodzą w kontekście wyborów na Ukrainie wybory na Białorusi?

Rozumiem, że we Francji, Hiszpanii czy USA wybory też nie są demokratyczne bo na Białorusi były sfałszowane?
W dupie byłeś, gówno widziałeś a się mądrzysz o wszystkim wiesz. Żal mi ciebie. Nie masz dowodów, że tam wybory nie były nielegalne to po co o tym piszesz?
Takich argumentów jak te twoje z dupy to można na poczekaniu wymyślać. Stek bzdur, oszczerstw i nic więcej.
A jeśli nie rozumiesz, że za to wyzywanie i twoją twórczość w tym temacie należy ci się w....... to bardzo mi przykro.
Łatwo ci przychodzi odpowiadanie rzeczywistości pod twoje urojenia a jakoś o tej niezależnej.pl, która napisała paszkwila na RN zamknąłeś ryja i dalej nie chcesz sprawy ciągnąć.
Ale fajnie, że jesteś i dziękuję ci za to, bo generalnie to zgadzamy się w jednym. Moim zdaniem PiS to nie jest lek na normalną Polskę i ty pomagasz w przeforsowaniu mojego zdania skutecznie ośmieszając wyborców PiSu czyli po trochu też i PiS. Dzięki.

PS Będziesz na derbach?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.