Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2014, 10:55
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Zauważyłeś, że sprawa Małeckiego ciągnie się poprzez opowiadanie w kółko tego samego o całej tej sytuacji, przez samego trenera Franka S.? Co wywiad, to pytanie o Patryka, a Smuda zamiast w końcu zamilknąć w tym temacie, bo przecież już chyba każdy w tym kraju zna jego opinie, to cały czas .......i...
Piszesz, że cieszysz się z postawienia sprawy jasno i po męsku. W mojej opinii jak ktoś stawia sprawę jasno, to wystarczy jak raz poda konkretne przyczyny i powody takiej, a nie innej decyzji. Tymczasem Franek gada i gada i gada, zamiast w końcu się po prostu zamknąć. Pewnie zaraz jakiś inteligentny dziennikarzyna z gówna wyborczego lub innego szmatławca, będzie o to samo pytać Małeckiego. I po co to?

Każdy poznał już opinie Małeckiego i Smudy, co pozwoliło na stworzenie sobie swojej własnej oceny w tej sprawie i nie ma co do tego wracać. Od odejścia Małego minęły już 3 tygodnie,a Smuda cały czas .......i i .......i w kółko o jednym i tym samym.
Nic dodać, nic ująć. Wiele nie dzieje się w rynku transferowym jak na razie ale Smudy wszędzie pełno przechwalajacego się jak to pogonił z Wisły Małeckiego czy Stolarskiego. Tu mruga okiem do kibiców: "wiecie, nie chcieli umierać za Wisłę a ja powiedziałem pass". Taki gieroj z niego. Szkoda, ze swego czasu sam spier...ił z Wisły do Legii. Zapewne zapomniał o tym. Za to zdążył sie juz przypochlebić naiwnym.
Odpowiedz cytując