Wyświetl pojedynczy post
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2014, 17:50
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
PS. Przejrzałem statystyki obu panów w Ekstraklasie i obaj mają rozegranych po 46 spotkań. Strzelone gole - 7 do 3 na korzyść naszego pomocnika.
ok i co z tego? nie wychwalam Furmana, nie podoba mi się też piłkarz, ale podam Ci punkty przy jakich aspektach cena za zawodnika wzrasta:
1. Reprezentacja - Furman zagrał dwa razy + kapitan U21, Chrapek zero w dorosłej, pewny punkt U21, ale zazwyczaj pierwszy do zmiany
2. Stabilność formy - Furman gra od dwóch sezonów, Chrapek rundę
3. Wiek - ten sam
4. Menedżer - i tu masz odpowiedź skąd te 3mln euro dla Legii, targował aż wytargował, zagranicą jak płacą trzy banki to robią to w sposób inwestycji, albo wypali albo nie i nikt płakać nie będzie

ja rozumiem że każdy chce jak najwięcej zarobić, ale nie przesadzajmy z kwotami - tylko w Polsce rozegrasz dwa mecze i krzyczą za Ciebie 1mln, trzy razy pokażesz się z dobrej strony 2mln, zagrasz rundę 3 banki

później się dziwicie i śmiejecie jak ktoś za Stępińskiego żądał 2mln euro, jak Starzyńskiego Ruch wycenia na 1mln, jak Maków z I ligi cenią na 1mln

s1mone napisał(a):Wyświetl post
Szczerze w to wątpię.
To jest jedyny rokujący i perspektywiczny nasz piłkarz, który stale notuje progres. Podejrzewam, że przy 0,5-1mln to by się włodarze zastanowili nad ofertą, niekoniecznie ją przyjmując. Za niego w niedalekiej przyszłości, jeśli następna runda będzie udana a Wisła wejdzie do pucharów będzie można zdobyć więcej niż marne 300 tysięcy i myślę, że nawet Bednarz to rozumie.

I tylko nazwisko w tym momencie. Wzięliśmy go za darmo, myślisz, że ktoś by za niego zapłacił milion euro? Raczysz chyba żartować. Jeśliby rozegrał świetny sezon to czemu nie, ale to są narazie mrzonki i gdybania.
już to widzę jak wszyscy się zastanawiają czy puścić Chrapka jak na stole leży 0.5mln euro a przede wszystkim Bednarz duma czy się to opłaca? chłopie!!! w dzisiejszej Wiśle jak wpłynie oferta za jakiegoś piłkarza to tylko pytają jak zapakować i do wysyłki!!!

problem polega na tym, że ofert dla Wiślaków nie ma i dlatego nie odchodzą, a jak już przyjdą to Stolarski out, Małecki out i ch*j ma do powiedzenia jeden z drugim sprzedać jak najszybciej bo każdy grosz się liczy, tak ciężko się domyślić?
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując