|
Co beka. Z tematu Holochera, który nie jest żadnym liderem RN i nie jest już w RN zgrabnie przeszedłeś w wątek, że ty to się na liderach RN nie znasz ale skoro Holocher ma (a może miał?) jakieś związki z RN to jego obecne zdanie świadczy o tym jaki jest RN. Później powiązałeś jeszcze to z tym, że jest tu jakiś spiseg i budka na MN nie spłonęła przypadkiem.
W ogóle nie komentujesz niekompetencji niezależnej i wypisywania głupot o Holocherze i Porębie. Ja ci radzę nie szukać wszędzie spisków i teorii spiskowych tylko się skup bardziej na faktach. A fakty są takie, że niezależna.pl to propagandowe gówno i tyle. No ale lepiej sobie porozmawiać o płonącej budce na MN hehe.
Rozwalasz mnie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|