|
Holocher liderem Ruchu Narodowego? hehehe
Poręba zaproszony na czerwcowy kongres RN? hehehe
Pozwolę sobie na głębszą analizę. Już sam tytuł mówi wszystko "Berkut strzela do ludzi, katuje Ukraińców. A Holocher z Ruchu Narodowego wspiera Janukowycza"
Berkut strzela, katuje. No niestety. Pojebów nie brakuje nigdzie stąd to gnębienie ludzi niestety. Ale, że Berkut strzela, hmm a co ma robić? No niestety, to jest "wojna". Równie dobrze można było napisać "Ukraińcy rzucają w milicję koktajlami mołotowa, sprawiedliwy Holocher po stronie władzy".
Oczywiście kpiną jest to zdanie, że Holocher jest w Ruchu Narodowym gdyż z niego odszedł. Dziwne, że redaktor o tym nie wie - standardy GW(?)
"Holocher wspiera Janukowycza, który sprowokował zamieszki, wybierając porozumienie z Putinem, zamiast umowy z Unią Europejską?".
A dlaczego nie napisać, że opozycja ukraińska sprowokowała Janukowycza ponieważ chce wejścia do UE?
I ok, zamieszki są ale gdzie są to są a gdzie ich nie ma to ich nie ma. To jest bardziej skomplikowana sprawa. Zachodnia Ukraina jest proeuropejska a wschodnia prorosyjska. Dlaczego więc ci z zachodu mają narzucić swoje zdanie tym ze wschodu? Przecież to nie jest tylko tak, że władza jest zła i źle wybiera, cierpi na tym 100% Ukraińców. Są tacy co walczą a są tacy, którzy władze popierają.
Także tu już się pojawia problem z wejściem do UE.
"W czerwcu zeszłego roku na kongres RN zaproszeni zostali byli działacze komunistyczni wysokiego szczebla. Wśród obecnych był np. Bohdan Poręba"
Z tego co wiem to nikt nikogo nie zapraszał na ten kongres i wejście było otwarte. Wystarczyło się zapisać. I z tego co wiem to już niezależna o tym pisała i miała jakieś utarczki na tym tle z RNem. Dlaczego więc kłamstwa są powielane? Manipulacja?
Błąd na błędzie, komunista na kongresie, lider RN w postaci Holochera a wszystko w artykule, który mówi o tym, że Holocher ma swoje zdanie na temat konfliktu na Ukrainie. Robią wam niezłą wodę z mózgu. Tak jesteśmy potrzebni na tej Ukrainie jak w Polsce potrzebne jest jakiekolwiek zdanie Ukraińców czy innych Niemców na nasze tematy polityczne. Co nas obchodzą konflikty w danym państwie? Chcesz mi powiedzieć, że Holocher czy niezależna lepiej wie, którą drogą powinna pójść Ukraina? Że mamy iść za zachodnią częścią Ukrainy żeby dojechać ich władzę i wschód?
Biją się, giną, trudno. To są ich sprawy i nikt od nich lepiej wiedział nie będzie co robić.
Chcesz Ukrainy w UE? Chcesz mieć na sumieniu późniejsze problemy wynikające z wejścia do UE? Przecież ich czeka to co nas czyli fala emigracji, rozbite rodziny, związane z tym problemy demograficzne itd. Po co sie wtrącamy w czyjeś życie. Nie rozumiem tego i potępiam zarówno niezależną, PiS i Holochera.
Oczywiście zgrabnie pominięto dlaczego Holocher potępia zamieszki na Ukrainie i od razu napisano swoje zdanie, które mówi "Holocher zły bo nie chce żeby Ukraina weszła do UE a PiS chce". Chore media.
PS. A jeszcze niedawno mi pisałeś, że w swoich wypowiedziach próbuję operować emocjami żeby przekonać do swoich racji i żeby mi żyłka nie pękła. No to teraz zobacz jak łykasz to operowanie emocjami z niezależnej i idź im powiedz żeby im żyłka nie pękła.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 26.01.2014 o godz. 22:20.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|