|
Pracuję w sprzedaży więc zdarza mi się rozmawiać z ludźmi na różne tematy. Ostatnio mam szczęście do wyborców PIS-u. Rozmawiali ze mną 30-60 minut mówiąc o wszelkich teoriach spiskowych ziejąc chęcią powieszenia Tuska za jaja.Przedstawiają je z pasją więc opisze kilka spraw o których mówili. Ostatnio rozmawiałem z starszym facetem na stałe od wielu lat mieszkającym na zachodzie. Uważa Tuska i Niesiołowskiego za zdrajce. Za tego drugiego został spałowany gdy ten wsypał ludzi chcących zniszczyć pomnik Lenina. Mówił mi o liście kondolencyjnym który pojawił się kilka godzin przed katastrofą wiadomo jaką na fb. Także o badaniach, że Tupolew był wzmocniony i nie mógł zostać pokonany przez brzozę. Na koniec mówił o zdrajcy Tusku przez którego upadły polskie stocznie będące mercedesem wśród statków(że w Niemczech jakoś mogli z publicznych pieniędzy wpompować w mnie miliardy). Mówił także o zwiększającej się ostatni liczbie Polaków na zachodzie(zauważył przez nagłe zapełnianie się kościołów Polakami) i z tego co mówił na zachodzie nastroje są pro Pisowskie by rozliczyć się wreszcie z komuną i przestać rozprzedawać państwo przez "pieska Merkel". Wypowiadał się także miło o Rydzyku tzn. jego szkole, a także o sprawie zwodami geotermalnymi
Ostatnio edytowane przez Natkan : 26.01.2014 o godz. 15:22.
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
|