Wyświetl pojedynczy post
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2014, 14:25
Normalne to nie jest albo tak zrobili specjalnie albo nie wiem zobacz na to:

Ok czas na karierę w FM 14 zagrałem jeden sezon Wisełką, byłem negatywnie nastawiony do 14 i dalej jestem.Co mnie wkurza ? przez połowę sezonu moja drużyna traciła duzooo bramek, trafiały się mecze hokejowe np.Amica-Wisła 3-5 Co mnie ogromnie wkurzyło. Oczywiście Mistrzostwo zdobyte 2 pkt nad Legią O.o.Pasiaste damy ograne dwa razy ,co mnie ucieszyło. Walka z Legią okraszona jednym zwycięstwem w sezonie zasadniczym jak i remisem, porażka z nimi w grupie mistrzowskiej.Mecz który zabolał? 3-4 z Górnikiem Zabrze dwie bramki zdobyte przez Zabrzan w końcówce plus jedna w doliczonym czasie gry zaraz na początku sezonu.Postawiło mnie w stopniu dużego zapytania czy grać dalej.z PP odpadłem z Chrobrym Głowów.Uwaga 6-4 na wyjeździe odpuściłem zupełnie, poszły rezerwy i tak się skończyło...z ligi spadły Zawisza i Widzew. Zawodnicy którzy zostali kupieni/podpisani za free na zasadzie łapanki:

David Hohs-Dobry bramkarz lepszy od Miśka gra regularnie w pierwszej 11
Olexandr Rybka-Tak ten Rybka z Szachtara na razie głęboka rezerwa przygotowywany do pierwszego składu,gdyż pewnie nie uda mi się przedłużyć umowy z Hohs-em
Sergey Politevich-solidny obrońca kupiony w zimie z Głową tworzą solidny środek obrony
Steeve Joseph-Reinette-darmowy prawy obrońca ściągnięty za Jove bo chciał odejść a ja też potrzebowałem kasy
Pavel Sitko-Klasa sama w sobie przyszedł za 25 tys za Pana Małeckiego który odszedł za 2.5 miliony zł stwierdził, że Wiśle za mojej kadencji grać nie będzie,nie żałuje.
Maxim Kotovich- Następca Garguła który podobnie jak Małecki stwierdził, że grać nie chce kupiony za 7 tys zł
Jefferson-ofensywny środkowy pomocnik grał z Kotovich'em dopóki nie dostał kontuzji i wygryzł młody Chrapek
Kacper Przybyłko-wypożczony z Koln zastępca Pawła Brożka który słabo grał w sezonie...
Ebi Smolarek-Gwiazda 27 meczów 16 bramek najlepszy zawodnik Wisły,ale 33 lata to już czas na poszukanie zastępcy

Rozczarowania:
Miśkiewicz: słabo,słabo i jeszcze raz słabo
Małecki,Garguła nie chcieli grać to nie droga wolna
Paweł Brożek-8 bramek mało jak na napastnika według mnie czasami nie dawał z siebie wszystkiego.

Gwiazdy:

Michał Chrapek 8 bramek i 11 asysty król środkowego pola już wiem na kogo stawiać w przyszłym sezonie.
Emmanuel Sarki-podobnie co Michał 8 bramek lecz 17 asysty o.O
Pawel Sitko-11 goli i 11 asyst
Ebi Smolarek-16 bramek, ale czy to gwiazda? jednego sezonu pewnie

Przyszłe Gwiazdy:

Rybka, Politevich,Ktovich

Cele:

Obrona mistrzostwa i gra w pucharach.Nie wiem czy dam rade awansować do fazy grupowej LM,ale jakby się udało to było by fajnie,poprawiło by to budżet klubu.

Transfery:

Może bramkarz,obrońca środkowy,prawy oraz Napastnik nie wiem czy nie dwóch...
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 25.01.2014 o godz. 15:05.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując