Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.01.2014, 22:55
No jasne, że idioci, dobrze piszesz. Nie wiem jak można się posługiwać takimi argumentami z dupy. Zapomniałeś jeszcze napisać, że jestem faszystą...
Tak mi odpowiedz szczerze. Czy to, że ktoś gdzieś za granicą robi więcej zbiórek to argument znoszący te moje argumenty wobec WOŚP? Ty mi zarzucasz, że nie mam racji bo twierdzę "to to i to" a sam uargumentowałeś tym, że ktoś za granicą robi podobne zbiórki. To jest argument? Trochę powagi.
Ja staram się myśleć samodzielnie i na mnie argument, że ktoś, gdzieś, większość, pan z zachodniej Europy itp myśli inaczej i robi inaczej nie działa. Bo równie dobrze to możemy obrócić sytuację i powiedzieć, że w Polsce się robi mniej zbiórek dlatego zagranica powinna się wstydzić, robi źle, że świat jest dziwny bo robi inaczej niż ja mówię i myślę.
Narazie bardziej do obrazu nienormalności pasuje mi zdanie takich osób jak Ty niż moje. Takich fanatyków, którzy mówią, że Owsiak to mógłby kilka baniek zdefraudować z każdej zbiórki bo jego dzieciaki się uratowały dzięki inkubatorom WOŚP. No ....a ludzie. A dla mnie to politycy niech kradną, ja ich kocham, że mi pozwolili się urodzić w państwowym szpitalu i korzystać z dobrodziejstw polskich podatków. I żebyśmy się znowu źle nie zrozumieli. Ja nie mówię, że taki gościu jak Szpen ma hejtować Owsiaka ale kurde takie zaślepienie w drugą stronę to przecież patologia.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.