wolfy napisał(a):

Ale serio masz z tym taki problem, czy po prostu zobaczyłeś zdjęcie i oszalałeś z zawiści? Bo przyznam, że jak przeczytałem fragment o reklamie seksturystyki, to osłabłem.Tak, bo nasze biedne i czyste białogłowy to by same w życiu nie... Za dobrze się prowadzą
Chłopak walnął gafę, a niektórzy rozkręcają aferę jakby koszulkę podeptał. Ja tu widzę co najwyżej bezmyślność. Narobił sobie wstydu że majtek nie włożył, pewnie cała szatnia teraz z niego leje - i to by było na tyle... Nie zdziwię się, jak w najbliższym czasie znajdzie w szafce komplet bokserek.
Proponuję się nie nakręcać, a jak ktoś ma kompleksy... Wiecie, to nie jego wina. Genetyka.
|
W 100% popieram.
Jak zobaczyłem to zdjęcie to nie byłem w żadnym stopniu zbulwersowany.
Zbierałem się właśnie z podłogi po tym jak tak parsknąłem, że aż mnie zmiotło z krzesła.
Generalnie straszna beka, pocieszny ten nasz Donaldek niezmiernie
I w sumie, jakbym miał pokazać piłkarza, który coś takiego wrzucił to bez wahania postawiłbym od ręki na niego hahahhahahahahaha.
A co do tego, że nie widział, to jeśli miał to na aparacie a potem nie odpalił dużego zdjęcia tylko wrzucił od razu miniaturkę to mógł to generalnie przeoczyć
Niektórzy tu się zachowają jakby fiuta nie widzieli. A że z koszulką Wisły w tle? Trudno, przecież się nie onanizuje na zdjęciu ani nie robi żadnych obscenicznych gestów. Po prostu robił zdjęcie nago. Z resztą sam fakt wrzucenia koszulki świadczy o tym, że jest dumny, że u nas gra. ja tam go darzę dużą sympatią.
PS. Nawet nie chce myśleć jaka beka była w szatni Wisły po tym newsie

założę się, że Donald ma prze----bane