|
Janusz : mi chodzi o to , jesli klub nie posiada Akademi Pilkarskiej to spoko ale np jest mnostwo grup mlodziezowych w kraju , grup juniorskich , gdzie znajdzie sie zdolna mlodziez . Z roznych miast i czesci kraju mozna kogos ogladac podjac decyzje zaprosic , a pozniej odkupic lub przekonac do przyjscia do Krakowa .
Onosnie twoich slow :
Wiesz co mnie kilka lat temu rozwaliło? Szkółka piłkarska dla dziecika. Trzeba płacić. Bezsens. Biedni nie pograją, tak że 40mln ,nie 100tyś i to tych co tak mają dobrze
Zdaje sobie z tego sprawe ze jest 40mln i ile kosztuje wlyslanie dziecka dzo szkolki . Kiedys ogladalem program Szymkowiak&Frankowski cos takiego maja prywatny bizness i pewnie sporo wychodzi utrzymanie dziecka ja sobie zdaje sprawe .
Sa kluby jak np Avia Swidnik , Gryf Slupsk , Rakow Cz , Olimpia Elblag i wiele innych ...
Wiem ze ciezko jest trafic ?
Co posiadaja grupy mlodziezowe , trampkarzy ( kiedys sie to tak nazywalo ) mlodszych oraz starszych juniorow
Moze sie trafi ? Co ? Kiedys sie trafilo Brozkow ( tez byl hajs ) , Maleckiego ( Suwalki ) wiele osob za nim nie przepada lecz Wisla na nim zarobila , Kuba Blaszczykowski ( sporo monet ) wiadomo Brzeczek z Mielcarskim zalatwil ale gdzie ten pilkarz wczesniej kopa pilke gdzies na wiosce ?
Czy to wychowankowie Wisly ? Raczej Nie , podkupieni mlodzi zdolni juniorzy z naszego kraju .
|