|
Różnica między Donaldem, a młodymi obiecującymi piłkarzami zawarta jest w genach i okresie dzieciństwa/dojrzewania. Haitańczyk będzie sprawniejszy, szybszy, silniejszy, skoczniejszy od zdecydowanej większości Polaków. Już na starcie ma tę przewagę w fizyczności. Do tego dochodzi mentalność, a dopiero na końcu umiejętności czysto piłkarskie.
Witam czy my sie moze znamy Xanti1906 ? Pytam powaznie moze byc priw
Do twojego posta . Ogolnie nawiazalem do tematu trasferow ludzi ktorzy sa w kregu 1 zespolu czyli tak zwanych moze wzmocnien . Przyklad Donalda jest taki ze moze sie uda w tym okienku transferowym trafic kogos nie wiem z pilkarzy co sie tam przewijaja na obozie lub innym zgrupowaniu . Okno otwarte . Chodzilo mi o ten sort czy nie sort co sie pojawia w tydzien a w drugi tydzien znika .
A druga moja mysl odnosnie mlodych chlopakow chyba w kraju jest 40 mln ? Wiec o to mi chodzilo odnosnie tak zwanej przyszlosci jesli nie ma monety na Akademie Pilkarska . To moze by znalezli mloda zdolna mlodziez !
Jakie plusy na starcie dla tych dzieciakow ? Piekne miasto , Duzy Klub , mozliwosc rozwoju pod wzgledem sportowym
czy szkoly . Jest stadion , baza w Myslenicach wiec ?
|