Cytat:
Co a koleś
Uważaj żeby ci żyłka nie strzeliła, bo żona Owsiaka bierze co miesiąc z zebranych na sprzęt medyczny pieniędzy nie 10 razy tyle co przeciętny Polak zarabia, a 9 razy tyle. To rzeczywiście bardzo istotna różnica.
Pytałem o kasę która idzie na błotne kąpiele w wakacje, nie zająknąłeś się.
Pytałem czy wiesz co to sprawność? Nie zająknąłeś sie.
Wolisz moralizować na depresyjnym poziomie i próbować kreować się na jedynego sprawiedliwego. Otrząśnij się. Wybacz ale księgowym nie jestem i nie mam zamiaru spierać się o grosze. Ty za to jak widzę czepiasz się dupereli jak zwykle, a jak coś nie pasuje to cichutko.
Aptekarz się znalazł ...
Ja gw nie czytam, a skoro w tv sie trąbi od rana do wieczora jak to Jurek jest cudowny, jak to wszystko dzięki niemu, jak to orkiestra Jurka przekazała tyle i tyle. Jeżeli Owsiak potrafi ingerować w działanie szpitali bo on dał sprzęt na badania dzieci, a zły dyrektor wykorzystuje go także do badań dorosłych i potrafi taki sprzęt szpitalowi odebrać. To wymagam żeby fakt iż on i jego rodzina nie robi tego wszystkiego za darmo tylko za 12 000 miesięcznie brutto dla samej żony był podany w tv, a nie w niszowej dla normalnych ludzi gazetce. Nie pojmujesz tego? Twój problem.
|
Jakie 9 razy więcej, weź się naucz liczyć bo trochę wstyd jak na eksperta od katastrof, ekonomistę i moralizatora. Ja ciebie nie chcę moralizować tylko mi wstyd za takich ludzi jak ty, że musi polska ziemia nosić takie gnidy.
Jesteś efektem ubocznym polityki czyli takim wypierdkiem, który się za bardzo wciągnął w tą grę polityczną i medialną i broni swoją osobą wszystkiego co powie święta gazeta, a w tym wszystkim nie przeszkodzi nawet kłamać i być hipokrytą. Nie wiem jak takie pajace jak ty i twoi lewicowi rywale z tego forum mogą w lustro spojrzeć.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.