Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2014, 15:30
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Słuchaj. Jesteś farmazoniarzem i nie wiem jak ty w ogóle możesz mieć czelność mi coś zarzucać, że ci odpisałem na twój kłamliwy post. Ja rozumiem, że można kogoś/czegoś nie lubić, nie zgadzać się z tym, zwalczać to, to jest normalna sprawa ale jak się jest farmazoniarzem to strzał w łeb się należy.
Po to żeby napiętnować Owsiaków kłamiesz
1. Napisałeś, że Owsiaka żona bierze 12 tys zł do ręki - a to jest kwota brutto
2. Napisałeś, że przeciętny Polak zarabia 10 razy mnie niż te 12 tys czyli 1 220 zł. Co porównujesz zarobki brutto do netto? Gdzie ty masz rozum?
3. Nie sądzę żeby przeciętny Polak to był Polak, który zarabia najniższą krajową.

Także nie lub sobie WOŚP. Ja też nie lubię. Ale nie ....... głupot. Rozumiesz? Bo ja też sobie mogę napisać, że ty zarabiasz 5 tys zł czyli 10 razy więcej niż najniższa krajowa tylko po co mam tak pisać skoro to nie jest prawdziwe?
Co ty sobą reprezentujesz? Jesteś jednym wielkim farmazonem, który idzie po trupach do celu i takich ludzi jak ty należy eliminować z życia publicznego dla dobra ogółu i Polski. Gdyby tacy oszuści jak ty nie istnieli to pomyśl jakby było pięknie. Każdy by było obiektywny, każdy by oceniał wszystko sprawiedliwie i nie robił kłamliwych podchodów pod rywali.
To jest wstyd, że człowiek kłamie żeby innemu dojebać. tym bardziej tacy ludzie jak z tego tematu politycznego, którzy uważają się za prawilnych a stosują często podwójne standardy (obojętnie czy są lewi, prawi czy po środku).
Jesteś takim samym farmazoniarzem jak lewaki czy komuchy. Oni też jak trzeba było to za wszystko sie przy.......ili. Daj mi człowieka a znajdę paragraf. Tak samo jest z tobą. Dać ci rywala a coś tam się znajdzie zawsze co nie? Do tego kłamliwe oskarżenia, przekłamania. Przecież to jest czyste s....ysyństwo.
I zamiast się przyznać do winy, czy do pomyłki to mi wyskakujesz, że ja coś przemilczałem itp jak ty masz czelność tak pisać, ty masz honor jakikolwiek?

No i czego jeszcze sobie życzysz? W gównie wyborczym powiedział Owsiak o tym (napisali w tym artykule w niezależnej). Tak jak mówię, ty wszędzie znajdziesz jakiś punkt zaczepny żeby się przyjebać. Powiedzieli tylko w gw - źle, niech mówią w tv.
Tacy ludzie jak ty mają wyznaczać standardy, być elitą, naprawiać Polskę? ....a, opamiętajcie się. Zobaczcie jak w swoim zacietrzewieniu jesteście ślepi. Wystarczy jeden artykulik, jedno słowo w niezależnej, GP czy odwrotnie w GW, TVN i już klapki na oczy. Święta gazeta, portal, telewizja. Pokazali mi jakąś wiadomość to ją przyjmuję w 100% i będę nią niósł w świat jak ewangelię. A czy ta wiadomość jest prawdziwa, a czy słusznie się piętnuje Owsiaka czy kiboli. A .... z tym, święta niezależna i TVN kazały to będę walczył bo jestem ich żołnierzem.
Bawią się wami te s....ysyny z mediów i rządu a wy tego nie widzicie i każdy jest przekonany, że ma najsłuszniejsze poglądy, że może się posunąć do wszystkiego żeby unicestwić wroga. Śmieszne. Ja gardzę lewactwem, mam swoje poglądy ale nigdy nikomu nie zaufam, czy to prawicy, czy narodowcom, żadnemu portalowi, gazecie, a i lewakowi należy się poszanowanie jego praw. To, że ktoś jest moim wrogiem to nie oznacza, że mogę mu wpakować kulę w łeb albo obrzucać go kłamliwymi oskarżeniami.
Nie widzicie, że większość tych ludzi z prawa czy z lewa, którzy mają jakąś tam władzę, media itp to są jebani kłamcy, manipulatorzy.
Czy o taką Polskę walczyli nasi przodkowie? O Polskę kłamców? Ludzie ginęli za ideały, ich ostatnimi słowami w życiu były "niech żyje Polska" a wy dziś z tej Polski robicie swój prywatny folwark, gdzie świnia prawicowa, lewicowa, narodowa kłamie dla własnych korzyści, żeby tylko udowodnić, że jego ideologia lepsza. Wstyd.

Co a koleś

Uważaj żeby ci żyłka nie strzeliła, bo żona Owsiaka bierze co miesiąc z zebranych na sprzęt medyczny pieniędzy nie 10 razy tyle co przeciętny Polak zarabia, a 9 razy tyle. To rzeczywiście bardzo istotna różnica.

Pytałem o kasę która idzie na błotne kąpiele w wakacje, nie zająknąłeś się.

Pytałem czy wiesz co to sprawność? Nie zająknąłeś sie.

Wolisz moralizować na depresyjnym poziomie i próbować kreować się na jedynego sprawiedliwego. Otrząśnij się. Wybacz ale księgowym nie jestem i nie mam zamiaru spierać się o grosze. Ty za to jak widzę czepiasz się dupereli jak zwykle, a jak coś nie pasuje to cichutko.

Aptekarz się znalazł ...

Ja gw nie czytam, a skoro w tv sie trąbi od rana do wieczora jak to Jurek jest cudowny, jak to wszystko dzięki niemu, jak to orkiestra Jurka przekazała tyle i tyle. Jeżeli Owsiak potrafi ingerować w działanie szpitali bo on dał sprzęt na badania dzieci, a zły dyrektor wykorzystuje go także do badań dorosłych i potrafi taki sprzęt szpitalowi odebrać. To wymagam żeby fakt iż on i jego rodzina nie robi tego wszystkiego za darmo tylko za 12 000 miesięcznie brutto dla samej żony był podany w tv, a nie w niszowej dla normalnych ludzi gazetce. Nie pojmujesz tego? Twój problem.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 19.01.2014 o godz. 15:41.
Hej Nasz TS !!